Stedentrip Valencia vanaf Eindhoven

Stedentrip Valencia

Met een uitstekende verbinding vanaf Eindhoven Airport leent Valencia zich bij uitstek voor een fantastische citytrip. Valencia is een oude stad met veel historie, cultuur en een heerlijk klimaat. Zin in een weekend Valencia of een weekje Valencia? Vind hier uitgebreide informatie over de beste hotels en de leukste activiteiten in de Spaanse stad om optimaal te genieten.

Populaire accommodaties Valencia

Centrum Valencia

Valencia heeft een oud bruisend historisch stadscentrum. Het gebied heet Ciutat Vella, Spaans voor de 'oude stad'. Het bestaat officieel uit een aantal vercshillende wijken, namelijk La Seu, La Xerea, El Carmen, El Pilar (Velluters), El Mercat en Sant Francesc. In het centrum zijn veel prachtige historische gebouwen te vinden. Daarnaast zijn er talloze restaurants, bars, hotels en winkels te vinden. In het centrum van Valencia is er nooit een saai moment.

Valencia biedt een groot aantal mogelijkheden om heerlijk uit te gaan. Van kleine bars tot grote openluchtdiscotheken. Overdag is het heerlijk genieten van het mooie weer op een terras. Vergeet ook niet de lokale favoriet horchata te drinken en een lekkere paella of overheerlijke churros te nuttigen. Valencianen zijn levensgenieters en dit is terug te vinden in de vele heerlijke lokale dranken en gerechten die overal in de stad te krijgen zijn.

Populair in Valencia

Benieuwd naar bezienswaardigheden in Valencia?

Tijdens een stedentrip naar Valencia vanaf Eindhoven zijn er talloze bezienswaardigheden om te bezoeken. Vind hier de mooiste en meest interessante bezienswaardigheden van Valencia. Deze mogen niet ontbreken bij een bezoek aan de stad.

Bezienswaardigheden Valencia

Activiteiten in Valencia

In Valencia zijn altijd dingen te doen. Populaire activiteiten die het hele jaar door te doen zijn, zijn onder andere fietstochten en het huren van een jetski . Ook worden het hele jaar allerlei evenementen in Valencia georganiseerd . Spanje kent vele feestdagen en er zijn ook een aantal regionale feestdagen die specifiek gevierd worden in Valencia en omstreken.

Een bekende en unieke feestdag in Valencia is de 'Día Comunidad Valenciana', de dag van de Valenciaanse gemeenschap. Op deze dag wordt de oprichting van de moderne stad Valencia traditioneel gevierd. De viering vindt elk jaar plaats op 9 oktober, hoewel veel van de festiviteiten al de avond daarvoor beginnen. Op de dagen zelf zijn er meerdere uitbundige optochten, vuurwerk en nog veel meer spektakel. Absoluut de moeite waard om een keer mee te maken.

Boek een stedentrip met ondersteuning

Niet alles kunnen vinden wat je zocht over een citytrip naar Valencia vanaf Eindhoven? De reisrexperts van Travelnoord zijn altijd bereikbaar voor vragen, boekingen en opmerkingen. Met jarenlange reiservaring kunnen ze alles vertellen over de hotels, activiteiten en toeristische trekpleisters in Valencia. Bel of mail met de klantenservice en ervaar de service van Travelnoord.

Ook interessant

Meer vanaf Eindhoven Airport

Op zoek naar andere bestemmingen vanaf Eindhoven Airport? Bekijk en boek hier het volledige aanbod pakketreizen en tickets vanaf Eindhoven Airport.

Alles vanaf Eindhoven

Ook interessant

Valencia vanaf Rotterdam

Geen aanbod vanaf Eindhoven wat binnen de planning past? Zoek dan hier ook binnen ons uitgebreide aanbod naar Valencia vanaf Rotterdam The Hague Airport.

Valencia vanaf Rotterdam